Bolig & interiør

Her finder du flere shops inden for Bolig og interiør som holder Black Friday. I Danmark har vi mange lækre designs til vores hjem fx. har brands som Ferm Living, Kähler, Menu og Normann Copenhagen vundet vores hjerter. På Black Friday kan du finde en masse gode tilbud på nye ting, som kan pryde dit hjem. Bl.a. har disse sites virklig lækre ting til skarpe priser. Her er kun sites, som har har høj trust.

Hvis du har større eller mindre projekter på huset eller er vild med DIY projekter, så er her også shops, der giver skarpe priser på byggevarer og værktøj.

Dubuy.dk
Fantastisk webshop fyldt med det nyeste boligtilbehør til alle rum; også børneværelset. Spar  op til 80% på Black Friday.
Trustpilot score: 8,9 af 10

KitchenOne.dk
På Black Friday har de ekstra gode priser på alle populære varer bl.a espressomaskiner, køkkenmaskiner, elkedler, knive, gryder, pander, wok, bageforme, bestiksæt, stempelkander, termokander osv. Black week er i fuld gang.
Trustpilot score: 9,6 af 10

Imerco.dk
Imerco.dk tæller ned til Black Friday og har allerede startet ugen ud med fantastiske tilbud. Hver dag fra nu, er der nye fantastiske tilbud, hvor du kan spare helt op 80 %.
Trustpilot score: 9,8 af 10

Sinnerup.dk
Leder du efter bolig, brugskunst, design, møbler og mode til gode, nedsatte priser, finder du det her. Fre, lør og søn er der 25% på alt mode og 20% på resten af butikken.
Trustpilot score: 5,1 af 10 

Superlove.dk
Godt design, og fokus på dansk og skandinavisk mode og interiør i god kvalitet til fornuftige priser. Stort udvalg af lækre mærker som Nümph, Mads Nørgaard og Modström m.fl. Black friday er igang.
Trustpilot score: 9,6 af 10

10-4.dk
Her føres alt i byggematerialer, elværktøj, gulve, vvs samt et stort udvalg i alt til hus og have. På Black Friday er der store rabatter på udvalgte varer. Mærker som Weber, Stiga og Bosch. Lave priser  og meget tilfredse kunder.
Trustpilot score: 9,3 af 10

Tilbud på lysestager, lamper, puder, plakater og meget mere til din bolig.

Det er så skønt med en nyt til hjemmet, og endnu bedre at få gode rabatter på de nyeste trends. Så skal du bare shoppe på Black Friday. Er du vild med Kählers lyshuse, Normann Copenhagen lysestager, Alessi skåle eller menu POV lysestager, så hold øje på denne side.