Black friday i Power

Black Friday i Power

 

 

 

Power holder naturligvis også Black Friday. De åbner for online tilbud kl. 00 natten til fredag, og butikkerne åbner kl. 7. Power nævner på deres site, at tilbud online og i butik vil være ens, men der kan forekomme kø i butikkerne.

Power er startede i 2015 som ny spiller på elektronik markedet,  og er på rekordtid blevet et kendt brand. De presser priserne på et konkurrencepræget marked og danskerne elsker det. Power har sat flere hundrede millioner af de kommende år, som skal gå til etablering. Det betyder også, at de i flere tilfælde ikke tjener på de vare som sælges. Det vil nok særligt kunne mærkes på en dag som Black Friday, men denne dag går alle firmaer amok, og de fleste har nok indset, at det ikke er en dag de tjener mange penge, men derimod en dag de kan få mange kunder. Kunder har en værdi i sig selv; både pga. øget kendskab til brandet, muligheden for genkøb og mersalg.

Som mange andre elektronik butikker, holder Power også Black Friday. Vi har samlet en masse webshops, som alle giver vilde rabatter på elektronik.

God Black Friday shoppelyst!