Elektronik

Find Webshops med Black Friday her

(Denne sektion indeholder reklamelinks)

Henrik Ørsnes Tilbud
Emma 2022
Sofa DK Black Friday
SACKit Black Friday
Nice Hair Black Friday 2020
Elgiganten Black Friday
Proshop Black Friday
My Home Møbler Tilbud 2020
LuksusBaby Black Friday
Hvidevareshoppen Black Friday
Shy To Buy Black Friday
Padelshoppen Black Friday
Iviskin Black Friday
Fashion By Emma Black Friday
Ugleunger Black Friday
Weightworld Black Friday
Babykasse
BN Farver Black Friday
Nordic Dream Black Friday
Dansk Outlet Black Friday
Capida Black Friday
AndLight Black Friday
Lux Light Black Friday
Colori Black Friday
Innoliving Black Friday
Weightworld Black Friday

(reklamelinks)

Netop elektronik kan der være mange penge at spare på, hvis du er holder øje på Black Friday. Konkurrencen er stor på elektronik markedet, så konkurrenterne presser hinanden. Der er gode muligheder for at finde et ultra skarpt tilbud, hvis du er ude efter et nyt TV, en mobiltelefon, tablets/iPad, iPhone, HiFi, kaffemaskine eller andet elektronisk.  Her er et udvalg af shop, som tilbyder rigtig gode besparelser.

HIFI Klubben
I HiFi Klubben finder du den højeste kvalitet inden for høretelefoner, streaming, Hi-Fi, TV og surroundsound.
Trustscore: 4,7/5

Coolshop.dk
På Black Friday har Coolshop masser af tilbud. Her finder du alt fra spil, Playstation og Nintendo til høretelefoner, HiFi, og elektronik fra bl.a. Apple, Bose og B&O.
Trustscore: 4,4/5

KitchenOne.dk
På Black Friday har KitchenOne.dk ekstra gode priser på populære varer som espressomaskiner, elkedler, køkkenmaskiner og meget andet køkkenelektronik.
Trustscore: 4,6/5

MyTrendyPhone.dk
Find kvalitets tilbehør til mobiltelefoner, foto- og videokameraer, PC og bærbar, iPad, spillekonsoller samt hukommelseskort, blækpatroner og Bluetooth udstyr.
Trustscore: 4,6/5

Proshop.dk
Proshop har alt inden for elektronik og hvidevarer! Kvalitetsprodukter fra de kendte producenter.
Trustscore: 4,5/5

Wupti.com
Stort udvalg af hårde hvidevarer og forbrugerelektronik som TV & HIFI, Computer & IT,  Foto, Telefon & GPS, Spil & Konsol. Gratis levering.
Trustscore: 3,9/5

Tilbud på elektronik  – TV, tablets, høretelefoner osv.

Der er rigtig mange penge at spare på elektronik – det er lige fra køkkengrej som køkkenmaskiner og kaffemaskiner til smartphones, iPad, TV, iPad eller hvad med det “nye” fænomen droner? Netop denne type af produkter er meget populære at købe på nettet, fordi det er så nemt at tjekke specifikationer og sammenligne priser. De shops som ligger her på Blackfridaysalg.dk er seriøse sites, som har høj kundetilfredshed, så du kan roligt shoppe på disse sites.

Markedet for elektroniske produkter ændrer sig hele tiden, og der kommer konstant nye funktioner. Det betyder også, at vores behov for at forny vores elektronik er blevet større de senere år. Dette gør ikke prisen mindre væsentlig. Er du ude efter tilbud på HP bærbar computer, samsung tablet, Sony mobiltelefon, Play Station spillekonsol, LG TV  eller Ankarsrum køkkenmaskine, så slå til når prisen er presset i bund, og du kan finde et godt tilbud.

En del butikker kører med fx. 10, 15 eller 20% på hele butikken på Black Friday. I forhold til de tilbud på 60-80% man kan se i hverdagens tilbudsaviser, kan de 20% virke som en lav rabat. Man skal dog huske på, at de meget høje rabatter på enkelte produkter, kan være urealistisk høje, da produktet på et tidspunkt kan have haft en urealistisk førpris (blot for at butikken i hht. markedsføringsloven må skrive en besparelse). Derfor kan en rabat på 15% på hele butikken være en ganske god rabat, da førprisen sandsynligvis ikke har været skruet op, blot for at kunne give en rabat.