Til børn

Black Friday er et mekka for køb af børnetøj, udstyr til børn og legetøj. Du kan helt sikkert finde et godt tilbud på flyverdragter, julegaver eller vinterstøvler til din dreng eller pige. Her finder du børnetøj, børnesko, indretning til børneværelset og andet til børn.

Boozt.com
En af de førende fashion webshops i Skandinavien med overtøj, tøj, sko, accessories etc. Tusindvis af produkter fx Molo, Puma, Mini A Ture, Ticket to Heaven og mange flere.
Trustpilot score: 9,0 af 10

Kids-World.dk
Et bredt udvalg inden for børne & babytøj. DKs største udvalg i regntøj, termotøj, elefanthuer. GRATIS fragt, 1-2 dages levering.
Trustpilot score: 9,7 af 10

Smartkidz.dk
Smartkidz forhandler børne- og babytøj til drenge og piger i alderen 0-10 år, gratis levering. Name It, Sofie Schnoor, MarMar, En Fant, Small Rags, Hust & Claire, Joha, mm. 
Trustpilot score: 9,9 af 10

STYLEPIT.dk
De seneste trends og tendenser indenfor mode til børn. De har ikke mindre end 1000 forskellige mærker.
Trustpilot score: 9,5 af 10

Sundleg.dk
Her er kun legetøj som er garanteret fri for pthalater, parabener og andre skadelige stoffer. Alverdens legesager, tilbehør til børneværelset samt tøj & sko fra Mini A Ture, Petit by Sofie Schnoor, BRIO og rigtig mange andre.
Trustpilot score: 9,5 af 10

Black friday = store besparelser på børnetøj osv.

Det er dyrt at have børn, så det er forståeligt, at forældre er vilde med rabatter og nedsatte priser på børnetøj, sko, legetøj, indretning til børneværelset, og hvad man ellers kan købe til de kære små. Der findes så meget fedt og lækkert børnetøj, at man næsten ikke kan stoppe med at købe. De ovenstående sites har masser af gode Black Friday tilbud og både kendte og mindre kendte mærker at byde på. Fx. Hummel, Mini A Ture, Mads Nørgaard, Petit by Sofie Schnoor, Mini Rodini, The Brand, Aigle, Angulus, Bisgaard…og mange andre.

Tilbehør og møbler til børneværelset kan skabe sjov, spas og hygge.  Skynd dig at købe ind til børneværelset eller garderoben, når online shops giver gode rabatter på børnetøj, sko og indretning til børneværelset til Black Friday.