Black friday i Elgiganten

Black friday Elgiganten

 

 

 

Black Friday, Elgiganten og vilde priser på elektronik, har nu gået hånd i hånd gennem nogle år. Elgiganten sænker priserne på et hav af deres elektronik produkter som fx hvidevarer, TV, mobiltelefoner, PCer og meget andet. Elgiganten skriver på deres site, at nogle priser på hjemmesiden vil variere fra priserne i varehusene på Black Friday.

Tilbuddene starter på webshoppen kl. 00 natten til fredag.

Black Friday i Elgiganten 2017

Fra midnat og indtil kl. 8 om morgenen havde 300.000 brugere været på elgiganten.dk. Det var langt over deres forventning, og på trods af, at serverkapacitenen var tredoblet, endte det med at en masse kunder måtte vente ved kassen. Fra midnat og ind til kl. 10 var der solgt over 4.000 smartphones og 2000 fladskærme lød det i en pressemeddelelse fra Elgiganten.

Black Friday i Elgiganten 2016

Elgiganten skrev allerede på deres site i starten af 2016, at de ville gå i sort d. 25. november. De største besparelser ville være at finde på hvidevarer, PCer, mobiltelefoner og TV/lyd, men brugerne skulle være opmærksom på, at tilbuddene ikke var helt ens online og i butikkerne. Kl. 00 natten til fredag startede Black friday på Elgigantens webshop, hvilket skabte rekordsalg. Iflg. Peder Stedal, direktør i Elgiganten, var der lange køer med flere hundrede mennesker foran butikkerne. På trods af den store omsætning, er Black friday dog mest til fordel for forbrugerne, da forretningren ikke tjener mange penge ind.

Black Friday i Elgiganten 2015

I 2015 fortalte Elgiganten allerede i januar måned, at de både ville holde Black Friday online og i deres varehuse. Der kunne dog være forskellige tilbud og priser på hhv. Elgigantens webshop og i varehusene. De startede allerede deres Black Friday tilbud kl 00 natten til fredag d. 27. november 2015. Varehusene havde åbent fra kl. 7-22.
Elgigantens adm. direktør Peder Stedal sagde i en pressemeddelelse, at Elgiganten forventede at slå rekord i kædens butikker og online. Det gjorde de også; og kalder selv dagen for den suverænt største salgsdag med over dobbelt så mange besøgende sammenlignet med året før. Dette på trods af, at sitet var nede midt om natten. Det skete kort efter kl. 00 da der var 40.000 besøgende på sitet samtidig. Også i butikkerne var velbesøgt og mange danskere overnattede foran Elgigantens butikker.

Black Friday i Elgiganten 2014

Op til Black Friday 2014 lød det fra Pressechef hos Elgiganten Frederik Danvig, at omsætningen på Elgiganten.dk steg med 50 procent på Black Friday 2013 sammenlignet med en normal dag. Han tilføjer, at de lave priser på dagen ikke pynter på indtjeningen, men Elgiganten vælger at holde Black Friday pga. markedsføringseffekten. Frederik Danvig forventer, at Black Friday vil blive større de kommende år.

Black Friday i Elgiganten 2013

I 2013 afholdte Elgiganten Black Friday online, og ikke i varehusene – de skrev følgende:
”elgiganten.dk/black-friday blænder igen i år op for Black Friday! Efter sidste års succes vælger Elgiganten igen i år at “gå i sort” og åbner dørene for én dag med vanvittige priser “Black Friday”, fredag d. 29. november 2013.”Black Friday” foregår kun online”

Er du ude efter et godt tilbud på Elektronik til Black Friday, kan du også se vores samling af elektronik webshops.