Black Friday 2020

Den amerikanske tradition er kommet til Danmark for at blive. De fleste butikker og webshops kører med gode tilbud hele dagen, og elektronikvirksomhederne er ingen undtagelse. Er du på udkig efter en ny bærbar computer kan Black Friday derfor være den perfekte anledning for dig, da der er mange penge at spare.

Danskerne elsker gode tilbud. Derfor er Black Friday blevet et hit, og hvert år stiger salget til vejrs. De fleste butikker har gode tilbud på Black Friday, og elektronikvirksomhederne er ingen undtagelse. Du kan derfor spare mange penge, hvis du ser dig om efter en ny bærbar computer på Black Friday.

Brugt computer til Black Friday

Med et kæmpe opsving i salget, er Black Friday også en dag, hvor forbruget stiger, og det er en dårlig ting, når det kommer til miljøet. Et øget forbrug betyder øget produktion og mer-forbrug af ressourcer. Men faktisk kan du handle miljøvenligt til Black Friday, også hvis du søger black Friday bærbar computer og gerne vil investere i en ny bærbar computer.

Det grønne alternativ på ’sort fredag’ kan blandt andet fås gennem virksomheden BlueCity. Her kan du finde et stort udvalg af alt fra smartphones til bærbære computere, hvor du køber dem brugt. Eller brugt er måske så meget sagt. For langt de fleste af deres produkter er i helt ny stand, og dermed vil du nærmest ikke kunne kende forskel på en bærbar computer fra BlueCity, og en der er købt fra ny i Elgiganten.

Ved at købe din næste bærbære computer brugt, så er du med til at gøre en forskel for miljøet. Du bidrager til at mindske produktionen, når du vælger at købe et produkt, der allerede er produceret, og ellers ville blive kasseret helt uden grund. Du kan altså dermed både spare penge, fordi en brugt bærbar computer er billigere end en ny, mens du også gør noget godt for miljøet.

Den gode nyhed er, at hvis du køber din næste bærbære computer gennem BlueCity, så har du stadig 2 års garanti på produktet. Dermed gælder de samme regler for bærbare købt brugt, som hvis de er købt fra ny.