Derfor skal du købe din iPhone på Black Friday

Iphone til Black Friday

Står du og mangler en ny iPhone, eller er der bare kommet en ny model på markedet, som du rigtig gerne vil have, kan det være smart at købe den på netop Black Friday.

Black Friday er en dag, hvor det bugner med gode tilbud og rabatter i stort set alle butikker. Derfor er der også ganske stor sandsynlighed for, at du kan finde et godt tilbud på en iPhone i en butik nær dig eller på nettet. Husk at du med en iPhone også snart kan nyde godt af 5g dækning TDC, når det bliver rullet ud i Danmark.

Spar penge på alle modeller

Det er dog ikke kun de nyeste modeller, der plejer at være tilbud på, når vi når til Black Friday. Det er som regel alle iPhones, du kan finde gode tilbud på.

Så uanset om det er den nyeste model, du gerne vil have, eller om du bare gerne vil have en af de ældre modeller, der stadig fungerer som gode telefoner, kan du gøre en god handel på denne dag.

Få et godt tilbud på mobilabonnementer

Du kan også være heldig at få et rigtig godt tilbud på et mobilabonnement samtidig med. Måske betaler du for meget for dit nuværende abonnement. Det er jo en god grund til at holde øje med tilbud i den retning på Black Friday, hvis du også gerne vil prøve noget nyt i den retning.

Det kan være, at du har et gammelt TDC abonnement, hvor du måske betaler lidt for meget. Så er det jo værd at være opmærksom på Black Friday, om det kan lade sig gøre at få et nyt abonnement, evt. hos en anden udbyder, hvor du kan spare mange penge på dit forbrug.

Husk stadig at sammenligne priser

Når du skal købe dig en ny iPhone på Black Friday, er det stadig en god idé at huske at sammenligne priser på din iPhone. For der er jo gerne Black Friday priser i alle butikker, så selvom den er på tilbud i en butik, kan den stadig være til en endnu lavere pris pga. Black Friday i en anden butik.

Der er mange butikker, der har iPhones på tilbud lige netop denne dag, så det kan være en god idé at gøre dit hjemmearbejde ordentligt, hvis du har ambitioner om at spare så meget som muligt.