Black Friday 2021 bliver ekstra festlig for landets gamere

online shopping concept: girl using a digital generated phone with black friday on the screen. All screen graphics are made up.

Black Friday 2021 bliver helt sikkert en mindeværdig dag for de adskillige tusinde danske gamere. Allerede nu tyder flere ting nemlig på, at der vil komme et utal af tilbud på alt fra spillekonsoller og computerskærme til spil og tilbehør. 

Er du glad for gaming, men vil du gerne undgå, at hele din indkomst går til spil og computerudstyr, så kan du med fordel købe nogle af alle de ting på tilbud. Du kan f.eks. gøre klogt i at sidde klar fredag d. 26. november 2021 – på Black Friday. 

#1 PS5 vil måske kunne købes til en reduceret pris

I skrivende stund lyder prisen på Sonys nyeste konsol på mellem 3.399 (den digitale version) og 4.199 kr. (standardversionen). Det er penge, som mange er villige til at give, men der er desværre også rigtig mange, der ikke har råd til at købe en så dyr konsol.  For sidstnævntes vedkommende vil det være fantastisk, hvis man kan købe konsollen til en attraktiv tilbudspris.

Med en besparelse på bare 10 % vil du kunne spare flere hundrede kroner på den hypede spillekonsol – PlayStation 5. Klik på linket for at holde dig opdateret omkring Black Friday tilbud på PlayStation (5). 

Tip: Hold godt øje med forhandlere som Elgiganten, Bilka og Proshop 

#2 Du kan få fingrene i en billig gamerskærm

Gamer du primært via din computer, så kan du selvfølgelig ikke undvære en god gamerskærm. 

At vælge den rigtige computerskærm kan dog være svært, da der skal tages højde for faktorer som skærmstørrelse, responstid, frekvens og meget mere. Derudover er det en kendsgerning, at de gode gamerskærme ofte er rigtig dyre. 

Erfaring fra de forrige viser, at der ofte er mange penge at spare på de gamervenlige skærme fra mærker som Acer, BenQ, ASUS, Samsung og mange andre velrenommerede mærker. Vil du gerne have en ny skærm til gaming, men haster købet ikke så meget, så vent da med at købe skærmen til Black Friday. 

Tip: Hold godt øje med forhandlere som Shark Gaming, Computersalg og Komplett 

#3 Spar stort på spil til alle enheder

Som gamer må du aldrig gå ned på gode spil. 

De mest populære spil er, som du måske har erfaret, ofte dyre. Skal du f.eks. have et spil til PlayStation 5 eller Xbox One, så skal du ikke blive overrasket, hvis du bliver opkrævet mellem 500 og 600 kr. Er det lige i den høje ende i forhold til dit budget, så køb da spillene til Black Friday. Du kan ikke kun gøre en god handel på spil til PlayStation 5 og Xbox Series X, men også til PS4, Xbox One, PC, Wii og et utal af andre enheder. Spar f.eks. penge på FIFA 21, Cyberpunk 2077, Grand Theft Auto V m.fl. 

Tip: Hold godt øje med forhandlere som Coolshop, Wupti og Føtex.