Tag til udlandet på Black Friday udsalg

Gad du godt at opleve en vild Black Friday ligesom man ser i fjernsynet, så er det nok ikke helt Danmark der kan levere den vildeste udgave, men det er ikke bare noget der sker på TV, når man ser folk stå og hive i det samme stykke tøj – det sker rent faktisk nogle steder.

Husk et visum når du rejser til udlandet

Når de vildeste tilbud går ind og der er tale om at der kan spares enorme summer penge, kan det få noget vildskab op i de fleste. Det nærmeste kommer vi nok når PlayStation lancerer en ny model med urimelig ventetid og kø herhjemme i Danmark, men den fysiske vildskab som vi ser på TV skal vi nok udenlands for rigtig at opleve.

Derfor er der også flere og flere der overvejer at tage udenlands op til Black Friday, men noget mange glemmer i den hurtige planlægning er at tage højde for at huske et visum til udlandet og uden et visum kommer du desværre ikke så langt.

Heldigvis er vi som danske statsborgere ret heldigt stillet når det gælder visum til udlandet. De fleste kan klares online, hvor man i stedet for det gode gamle visum får det der kaldes for et e-visa. Er der tale om en rejse til Canada så hedder din rejsetilladelse et eTA og skal du til USA skal du ansøge om et ESTA.

USA og Black Friday går hånd i hånd

Det er mest USA som folk har i tankerne, når der søges efter en destination der kan give den vildeste oplevelse af en Black Friday nogensinde. Det skyldes at de i USA går rigtig meget op i Black Friday og de fleste steder her er heller ikke bange for at skrue ned for priserne på varerne, så det pludselig giver mening hvad vi ellers kun ser på TV.

I USA er det ganske normalt at man liner op i en kø allerede dagen inden åbning til en Black Friday. Folk sover simpelthen på gaden for at sikre sig hurtig adgang til at hive de bedste tilbud ned i kurven. Det glade vanvid stopper dog ikke når folk først har fået adgang til butikkerne, når der åbnes, for her er det næste step at sikre sig varen inden nogen andre kommer først.

Der kan hvert år trækkes underholdende overskrifter til forsiderne, når Black Friday for alvor går løs. Det er selvfølgelig noget helt særligt at opleve og det giver god mening at der er mange der gerne vil se det med egne øjne.

Er du selv glad for at shoppe, kan det sagtens være at du lader dig selv rive med af de andres energier og hvis du ved at du har denne tendens, kan det være du måske skal overveje at tjekke op på din rejseforsikring for at se om du selv er dækket ind, hvis det skulle blive en vild omgang.