Sådan bliver du klar til årets Black Friday

BF udstilling

Det er ikke nogen hemmelighed, at der hvert år er mange, der ser frem til en af årets måske største shoppe-begivenheden – nemlig Black Friday. Her er der tale om en dag, hvor alt går i sort i både fysiske og online butikker, og det betyder, at du har rig mulighed for at gøre dig en rigtig god handel på lige præcis det, som du står og mangler.

Men fordi det er en dag, der er præget af travlhed, bør du også være forberedt på de ting, som du gerne vil have nå at have fat i.

Derfor får du herunder 3 gode råd til at blive klar til Black Friday.

Gør et godt stykke forarbejde

For det første bør du gøre dit forarbejde godt. Det kan du for eksempel gøre ved at tilmelde dig en masse nyhedsbrevslister og diverse VIP-lister op til den store dag. Ofte får du således en sneak peak på gode tilbud, og nogle gange får du endda lov til at handle dem ind før alle andre – og det kan være en stor fordel.

Tag også et kig på en online side som blackfridaydanmark.dk, hvor du har rig mulighed for at få et overblik over nogle af de online shops, der kører gode tilbud. Du kan blandt andet segmentere på områder og derfor for eksempel finde alle de gode tilbud inden for elektronik. Så hold øje online hos blackfridaydanmark.dk.

Hav en plan for, hvad du skal købe

Hernæst bør du gøre dig det klart, hvad du går efter. Handler du bare lidt på må og få uden at have en plan for, hvad du skal nå at have fat på til for eksempel årets julegaver, er det ikke sikkert, at du får så meget ud af dagen, som du har mulighed for.

Lav derfor gerne en liste over ting, du skal have fat på og de steder, hvor du skal sammenligne priserne på disse ting.

Kom tidligt i gang med at handle

Sidst men ikke mindst så handler det om at komme ud af fjerene i god tid. Det er nemlig ofte sådan, at de gode tilbud starter allerede natten til Black Friday, og det betyder, at du kan få fingrene i de laveste priser, hvis du vælger at være en natteravn.

Du skal nemlig ofte være hurtig for at få fat på de billige ting, inden der bliver meldt udsolgt på dem.